Rekrytering i Malmö

Att rekrytera är alltid svårt, oavsett vilken bransch du är verksam inom. Du ska till att börja med nå ut till rätt målgrupp, men också få målgruppen att intressera sig för just ditt företag och tjänsten. Kandidaterna ska sedan hålla uppe intresset genom hela rekryteringsprocessen och du ska välja ut vem av dessa som är bäst lämpad. Ja som du hör – det är mycket att hålla reda på. Som tur är finns Worko här för dig. Vi hjälper dig rekrytera den bästa kompetensen i Malmö. 

Ska du rekrytera inom IT- eller byggbranschen i Malmö? 

IT-rekrytering och Bygg-rekrytering är ofta extra utmanande. Här är konkurrensen om de bästa kandidaterna stor och det ställs högre krav på dig som arbetsgivare att hitta och attrahera denna kompetens. Kandidaterna kräver också mer av ditt företag och den aktuella tjänsten. För att lyckas med rekryteringsarbetet krävs tid, engagemang och kunskap. Det kan vi på Worko bidra med till din rekryteringsprocess

Worko arbetar med proaktiv och kompetensbaserad rekrytering i Malmö och resten av Sverige. Behöver du hjälp med rekrytering i Malmö är vi företaget för dig. Vi vet hur marknaden fungerar samt hur vi ska gå tillväga för att du ska kunna rekrytera den bästa kompetensen till ditt företag. Vi har ett både stort och brett kontaktnät i Malmö och övriga Sverige och kan därför nå kandidaterna precis där de befinner sig i dagsläget. 

Läs mer om hur ett sammarbeta med Worko fungerar

Därför ska du ta hjälp av ett rekryteringsbolag

Som nämns ovan är det inte alltid helt enkelt att rekrytera inom IT- och byggbranschen. Speciellt inte i en storstad som Malmö där det finns många företag som tävlar om att vinna över de bästa kandidaterna till sig. I Malmö finns flera professionella och attraktiva techbolag som attraherar IT-kompetens. Här byggs även en mängd nya fastigheter och infrastruktur som öppnar upp för spännande byggprojekt. Kandidater som letar efter de mest intressanta projekten eller de bästa arbetsplatserna har en mängd alternativ att välja mellan. Vi vill såklart att de ska välja just dig! 

För att lyckas med din rekrytering krävs goda kunskaper om marknaden som du verkar inom. Vilka företag är mest eftertraktade och vilka är kandidaternas förväntningar på tjänsten? Du måste dessutom veta vart den bästa kompetensen finns. Vi kartlägger din målgrupp för att nå kompetensen på den plats där den finns, i eller utanför Malmö. 

Varför fokuserar vi på IT- och byggbranschen? 

Worko är specialister på rekrytering inom IT och bygg och vi vet precis hur vi ska gå tillväga för att hitta ditt företags nya talanger. Så varför fokuserar vi på just dessa branscher? Jo, av den anledning att de är här vi upplever att arbetsgivare behöver oss som mest. Vi hjälper ditt IT- eller byggföretag med rekrytering i Malmö. 

I dagens digital landskap är nästan alla företag i behov av IT-kompetens. Samtidigt vill företagen anställa de allra bästa. IT-utbildade har mängder av valmöjligheter, de vet sitt värde och de ställer höga krav på dig som arbetsgivare. 

Detsamma gäller inom byggbranschen. Här är efterfrågan på duktig kompetens stor inom branschens alla olika områden. Mark tar slut, priser stiger och kreativa lösningar inom fastighetsutveckling behövs i allt större utökning. Men också en stor mängd arbetskraft. Byggföretag söker allt från konstruktörer till byggnadsingenjörer och entreprenadingenjörer

Vi hjälper dig anställa ny kompetens inom två av landets mest utmanande branscher – bli en ledande arbetsgivare på din marknad redan idag. 

Därför kan Worko hjälpa dig med din rekrytering i Malmö

Worko arbetar med rekrytering i Malmö och resten av Sverige med fokus på IT- och byggbranschen. Vi vet hur dessa branscher fungerar på den marknad där du är verksam, och kan därför hjälpa dig nå en framgångsrik rekryteringsprocess. 

Med vår hjälp slipper du oron över att inte hitta tillräckligt många duktiga kandidater, eller över att du ska anställa fel person. Med oss blir rekryteringsprocessen både effektiv, framgångsrik och säker. Luta dig tillbaka och låt Worko göra jobbet. Fyll i dina uppgifter nedan redan idag och påbörja ett samarbete. Du är såklart även välkommen att ringa oss på 08-598 514 00