Rekrytering i Göteborg

Att rekrytera de bästa kandidaterna på marknaden är idag svårt, framförallt i en stad som Göteborg där konkurrensen är stor. Här finns många företag som erbjuder tjänster inom IT eller bygg och som lockar till sig de bästa kandidaterna. Det här är kandidater som ditt företag behöver för att växa. För att lyckas nå ut till rätt typ av kompetens krävs både tid, engagemang och kunskap. Något som vi på Worko kan tillföra till ditt företag. Vi hjälper dig rekrytera i Göteborg. 

Därför är det utmanande att rekrytera i Göteborg

Att rekrytera i Göteborg är inte alltid så enkelt, framför allt inte när det kommer till IT-rekrytering och bygg-rekrytering. Här är kandidaterna medvetna om att de är eftertraktade och ställer därför högre krav på arbetsgivaren. Det är också därför det i många fall är nödvändigt för dig som ska rekrytera i Göteborg att ta hjälp av ett rekryteringsföretag. Med Workos hjälp är det dessutom möjligt att tillsätta en tjänst när behovet är som störst. Det tack vare att vi arbetar proaktivt. Vi skapar en kandidatbank som du kan ta till när ett behov uppstår. 

Ska du rekrytera i Göteborg krävs goda kunskaper om marknaden som du verkar inom. Vilka företag är mest eftertraktade idag? Vad har kandidaterna för förväntningar och var finns de någonstans? Vi kartlägger dina potentiella kandidater för att finnas där de befinner sig. Vi är inte heller sena med att leta oss utanför Göteborgs gränser.   

Vi rekryterar inom IT- och byggbranschen

Ska du rekrytera inom IT eller bygg i Göteborg? Då har du hittat helt rätt. Worko är nämligen specialiserade inom ovan nämnda branscher och vi vet precis hur vi ska gå tillväga för att hitta ditt företags nya stjärnor. 

I dagens digitala landskap är de flesta företag i behov av IT-kompetens. Det är också därför det är extra utmanande att rekrytera inom IT idag – kandidaterna vet att de behövs och att de kan ställa krav. 

Det samma gäller inom byggbranschen. Efterfrågan på kompetens har varit stor de senaste åren, både vad gäller senior kompetens inom projektledning och behovet av nya roller. Mark tar slut och priser stiger, vilket har inneburit att kreativa och analytiska lösningar inom fastighetsutveckling fått en större roll. Samtidigt behöver ditt företag hitta kreativa lösningar på hur ni ska sticka ut från mängden, och bli en attraktiv arbetsgivare. 

Worko är ett rekryteringsföretag som arbetar med proaktiv och kompetensbaserad rekrytering i Göteborg och resten av Sverige. Vi vet hur marknaden ser ut i Göteborg och hur du ska arbeta för att rekrytera de bästa kandidaterna till ditt företag. Tack vare vårt stora och breda nätverk kan vi nå ut till kompetens inom din bransch, som du kanske aldrig annars hade kommit i kontakt med. Börja ett samarbete med oss redan nu för att komma igång med din rekrytering. 

Därför kan Worko hjälpa dig med rekrytering i Göteborg

Att rekrytera i Göteborg är utmanande, oavsett om du är verksam inom IT-branschen eller byggbranschen. I Göteborg finns en mängd attraktiva företag som ständig kämpar med att locka till dig de absolut bästa kandidaterna på marknaden. Därför är en genomarbetat rekryteringsprocess mycket viktig. Vi har tagit fram en process för rekrytering som visat sig fungera effektivt för alla våra kunder. 

När du tar hjälp av Worko slipper du all stress och press som kommer med rekrytering av ny personal. Dra nytta av de många fördelar som kommer med att kunna fokusera på andra viktiga projekt inom företaget. Fyll i dina uppgifter nedan redan idag och påbörja ett samarbete. Du är såklart även välkommen att ringa oss på 08-598 514 00