Rekryteringstjänster

Spara tid, nå fler kandidater och ha rätt kompetens tillgänglig vid rätt tidpunkt med Workos rekryteringstjänster.

Bli kontaktad eller ring oss direkt 08 598 514 00

strategisk-kompetensförsörjning
Strategisk kompetensförsörjning
Vi gör en långsiktig plan för hela årets kommande rekryteringar och skapar ett flöde för att bygga er bank av tillgängliga kandidater.
Data-insights
Data och insikter
Från våra tusentals samtal med kandidater får vi data kring deras tillgänglighet, preferenser och framtida möjliga arbetsgivare, som hjälper dig i din rekryteringsplanering.
rekryteringsstöd
Rådgivning och stöd i rekryterings­processen
Våra personliga rådgivare hjälper dig att att gå hela vägen med de kandidater som du värderar högst.

Worko jobbar med en av Sveriges mest innovativa rekryteringstjänster där vi hjälper våra kunder genom att löpande ta kontakt med de bäst lämpade kandidaterna för just deras arbetsplats. Vi behåller kontakten med kandidaterna och för data på när de mest intressanta kandidaterna är i en position där de kan tänka sig att byta jobb. På det sättet har vi alltid en kandidatbank med kompetenta kandidater tillgängliga.

  • Spara tid
    Få kontroll på din rekrytering och fokusera på dina affärer genom att vi levererar kvalificerade kandidater löpande.
  • Nå fler
    Med vårt arbetssätt når vi 5x fler än genom traditionell rekrytering. Det vill säga fler och vassare kandidater att välja bland.
  • Ha rätt kompetens tillgänglig vid rätt tidpunkt
    Vi bygger en löpande pipeline av intervjuklara kandidater åt just dig. Du har anställda på plats i rätt tid för att kunna nå dina tillväxtmål.

Intervjua en person per månad i stället för 12 personer på en månad

Alla organisationer kan hamna i situationen där man behöver få in personal med kort varsel. Det leder inte sällan till att man anställer under tidspress och endast kan välja bland de kandidater som är tillgängliga just för nu, istället för att anställa den person som faktiskt är bäst lämpad för jobbet. 

Istället för att dra igång en rekryteringsprocess när behovet uppstår hjälper vi våra kunder att vara mer strategiska i sin rekrytering. Efter tio år i branschen vet vi att det är bättre att göra en intervju per månad under ett års tid jämfört med att göra tolv intervjuer på en månad. Vi kallar det för strategisk kompetensförsörjning.

Så har vi hjälpt andra

Kortsiktigt behov blev till långsiktig plan för Betonmast

Betonmast är en av Norges största byggentreprenörer och etablerade sig i Sverige 2014. Verksamhet bedrivs i Göteborg, Malmö, Mälardalen och Stockholm. 2019 startades även en svensk anläggningsverksamhet upp. Kortsiktigt behov blev till långsiktig plan för Betonmast När Betonmast skulle genomföra sitt första projekt i Sverige uppstod fort ett stort behov av att anställa platschefer, entreprenadingenjörer… Read more

Bouvet samarbetar med Worko för att nå de vassaste kandidaterna

Efterfrågan på kompetens inom IT är stor – samtidigt som de bästa talangerna oftast redan sitter på bra och trygga jobb. IT-konsultbolaget Bouvet arbetar tillsammans med Worko för att locka till sig de bästa kandidaterna med hjälp av proaktiv rekrytering. – IT-kompetens är en arbetskraft som är attraktiv, så vi konkurrerar med många andra företag… Read more

2018 fattade West Code beslut om att växa

Skyddar din organisations digitala liv. West Code är experter på att analysera och förhindra cyberhot. West Code Solutions AB grundades 2014 av tre civilingenjörer från KTH. Efter 15 år i branschen kände vi att vi vill förnya sättet att leverera säkerhetsutveckling. Vår breda och djupa kompetens från utveckling, med höga krav på hastighet och kvalité… Read more