Övriga Branscher

Vi hjälper er att nå passiva arbetssökare i just er bransch. Vi har erfarenhet av många olika branscher. I och med att vi har funnits länge så är vi etablerade i de sektorer med passiva arbetssökare. Våra lösningar hjälper dig att nå kandidater – innan de har börjat söka jobb aktivt.

Vi agerar i ingenjörsintensiva branscher

Våra uppdragsgivare återfinns i de flesta ingenjörsbranscher. För varje tidpunkt jobbar vi inom, rör- och produktionsansläggningsteknik, automation, energisektorn, medtech och pharma. Tack vare vårt nätverk så börjar vi aldrig från ruta ett. Vår erfarenhet hjälper er att skräddarsy budskapet om er som arbetsgivare till precis de kandidater som ni är ute efter.

Våra kunders största utmaning handlar om att skapa ett inflöde av de passivt arbetssökande personerna som kan tänka sig ett jobbyte förutsatt att de hittar något bättre.

Nya metoder för att nå framgång

När våra kunder möter de nya utmaningarna ställs krav på andra metoder, processer och ett förnyat tankesätt, det gäller att vara proaktiv och betrakta sin rekrytering på årsbasis istället för styckvis, kandidater byter jobb enbart när tajmingen är rätt. Därför jobbar våra mest framgångsrika kunder med rekrytering kontinuterligt och ständigt löpande. 

Inflödet av kandidater skall vara anpassat efter årets totala rekryteringsbehov. Har ni haft ett inflöde av rätt kandidater de senaste tre månaderna som möter ert totala rekryteringsbehov för året? Vi hjälper våra kunder att skapa förutsättningarna som krävs för att nå framgång.