Bygg-rekrytering i övriga Sverige

Vi hjälper dig som rekryterar inom byggbranschen att tillsätta rätt person till rätt tjänst inom utsatt tid. Vi anpassar vår genomarbetade rekryteringsprocessen till ditt företags behov och använder oss av våra många kontakter inom branschen för att handplocka ditt företags nya stjärnor. Förutom företag i Sveriges tre största städer, hjälper vi såklart även dig som ska rekrytera inom byggbranschen i övriga Sverige. Kom igång med ett samarbete med oss på Worko redan idag.  

Att rekrytera inom bygg är utmanande i hela Sverige 

Efterfrågan på kompetens inom byggbranschen har varit stor de senaste åren. Både vad gäller senior kompetens inom projektledning och behovet av nya roller. Mark tar slut och priser stiger, vilket har inneburit att kreativa och analytiska lösningar inom fastighetsutveckling fått en större roll. Samtidigt behöver ditt företag hitta kreativa lösningar på hur ni ska sticka ut från mängden, och bli en attraktiv arbetsgivare. 

Tack vare att vi sitter på information som arbetsgivare inte har tillgång till har vi möjlighet att hitta kandidaterna som du kanske aldrig skulle kommit i kontakt med. Vår erfarenhet av bygg-rekrytering i storstäderna och övriga Sverige gör oss till experter. Vi vet hur vi ska gå tillväga för att hitta kompetensen som kommer hjälpa ditt företag att bli ännu mer attraktivt. 

Det måste du göra för att nå rätt kompetens 

Worko arbetar med att tillsätta en mängd olika roller inom byggbranschen. Bland dessa konstruktörer, projektchefer och byggnadsingenjörer. Vårt mål är att göra det enkelt för dig som ska rekrytera inom bygg i storstäderna och i övriga Sverige. Låt Worko hjälpa dig genom hela rekryteringsprocessen, så att du kan fokusera på andra viktiga projekt inom verksamheten. 

Byggbranschen är en utmanande bransch att rekrytera inom då företagen som söker kompetens är många, samtidigt som kandidaterna är kräsna och letar efter de mest intressanta projekten. För att du ska kunna utmana de andra byggföretagen i Stockholm, Göteborg, Malmö och övriga Sverige krävs innovativa lösningar och en genomarbetad rekryteringsprocess. Worko hjälper dig hitta de bästa lösningarna för just ditt företag. 

När våra kunder stöter på utmaningar ställs krav på andra metoder, processer och ett förnyat tankesätt. Därför är vi noga med att alltid arbeta proaktivt och se till så att ditt företag rekryterar löpande. Anställer du oss kommer vi se till att du har en kandidatbank att luta dig tillbaka mot när ett behov väl uppstår. Hur ditt företag ska arbeta med rekrytering skiljer sig såklart åt beroende på var i landet ni är stationerade. På vissa platser är konkurrensen inte alls lika hög som på andra. När vi inleder ett samarbete börjar vi alltid med att lära känna företaget och den aktuella marknaden. Vi tar sedan fram en plan för hur vi ska nå önskade kandidater. 

Hög leverans oavsett var i landet du befinner dig

Självklart erbjuder Worko en genomgående hög leverans, oavsett vart i landet du befinner dig. Vårt mål är att du ska hitta rätt kompetens, oavsett plats eller marknad. Dessutom är vi alltid måna om att kommunicera ditt företag och den aktuella tjänsten, så att de sökande inte har för höga eller för låga förväntningar. 

Vi vet att det är viktigt att leta efter lämpliga kandidater på flera platser i landet. Den bästa kompetensen kan finnas på en annan plats än i den stad du är verksam, framförallt om detta är en mindre stad. 

Ta hjälp av Worko 

Vill du hitta de perfekta kandidaterna och lyckas med din bygg-rekrytering i storstäderna och övriga Sverige? Låt Worko hjälpa dig med din rekrytering och hitta kandidaterna som ditt företag förtjänar. Varför inte boka ett möte redan idag? För att kontaka oss får du gärna ringa  +46 8 598 514 00 eller skicka iväg ett mail.