Workos VD prisas för inspirerade ledarskap

Great Place to Works utmärkelse ”Årets inspirerade ledarskap” gick till Workos VD Mattias Sjöstrand. Han mottog priset inför femhundra personer på Cirkus under årets gala för Sveriges Bästa Arbetsplatser.

— Jag är ofantligt glad och stolt över detta – jag och mina lagkamrater har det senaste året arbetat stenhårt med att implementera vår nya varumärkesplattform och med att utveckla den kultur vi önskar verka i om dagarna. Även om detta var ett individuellt pris så är är det en laginsats som tagit oss hit. Utöver mina fantastiska medarbetare vill jag även lyfta fram Workos kompetenta och modiga styrelse, säger Mattias.

Utdrag ur nomineringen:

”Mattias har på kort tid och med stort engagemang transformerat Worko som bolag. Många av förändringarna har han genomfört helt på egen hand. I andra har han varit starkt pådrivande och/eller delaktig.
….
Det är aldrig friktionsfritt att genomföra stora förändringar. Inte heller för Mattias. Men med en imponerande envishet har han stått fast vid sin vision även när han stött på motstånd, något som såväl styrelse som ledningsgrupp och övriga medarbetare fått erfara. Det är tack vare denna uthållighet vår förändringsresa har lyckats.”

Vill du veta mer? Kontakta Mattias Sjöstrand på +46 72 902 99 92 eller mattias.sjostrand@worko.com.