Workos ledarskap uppmärksammas

Workos VD Mattias Sjöstrand har nominerats till Great Place to Works utmärkelse ”Årets inspirerande ledarskap”. Den 5 mars 2019 presenterades han som en av tre finalister. Utdrag från Great Place to Works pressmeddelande:

”Great Place to Work®, världsledande experter på arbetsplatskultur och engagemang, undersöker varje år miljontals medarbetare på tusentals arbetsplatser i mer än 55 länder runt om i världen. Studien har genomförts i över 30 år för att förstå vad som engagerar människor i sitt arbete och vad som krävs för att skapa en framgångsrik arbetsplatskultur.

Med studien som underlag koras varje år de Bästa Arbetsplatserna runtom i världen. I Sverige har listan publicerats i 16 år. Varje år prisas även individer som speciellt utmärkt sig inom sin egen organisation och som är viktiga för den egna verksamhetens framgång.

På den årliga Sveriges Bästa Arbetsplatser-galan på Cirkus i Stockholm den 27 mars utses Great Place to Work® Trust Stars i tre kategorier: Årets kulturbärare, Årets inspirerande ledarskap och Årets HR-personlighet.”

Läs hela pressmeddelandet från Great Place to Work.