Worko en av Sveriges bästa arbetsplatser

Worko certifierades tidigare i år av Great Place to Work för sin goda arbetsplatskultur. Nu står det klart att Worko även placerat sig på listan över Sveriges bästa arbetsplatser. Bolaget kliver rakt in på plats 18.

Great Place to Work undersöker varje år miljontals medarbetare på tusentals arbetsplatser i fler än 55 länder runt om i världen. Studien har genomförts i över trettio år för att förstå vad som engagerar människor i sitt arbete och vad som krävs för att skapa en framgångsrik arbetsplatskultur.

Med studien som underlag koras varje år de bästa arbetsplatserna runtom i världen. I Sverige har listan publicerats i sexton år. Worko tävlar i kategorin Små organisationer (20–49 medarbetare).

— Högt engagemang skapar framgång. Det vet vi som jobbar på Great Place to Work och det vet alla våra kunder som lägger resurser, energi, kraft och tid på sin arbetsplatskultur. Att få utmärkelsen Sveriges Bästa Arbetsplats är det yttersta beviset på att Worko har lyckats, förklarar Maria Grudén, CEO för Great Place to Work i Sverige.

Worko deltog i studien för första gången. Det är ovanligt att certifiera sig redan under sitt första år och än mer ovanligt att gå direkt in på listan över Sveriges bästa arbetsplatser.

— Givet tillräckligt lång tid kan man åstadkomma det mesta. Här visar vi att det faktiskt går att skapa framgång i dessa frågor tämligen omgående. Med det sagt har vi alltjämt det långsiktiga perspektivet: Att vara en av Sveriges bästa arbetsplatser är en formell mätpunkt för Workos vision år 2025. Vårt arbete har bara börjat, säger Mattias Sjöstrand, CEO för Worko.

Vill du veta mer? Kontakta Mattias Sjöstrand på +46 72 902 99 92 eller mattias.sjostrand@worko.com.