Systemutvecklare

Worko har lång erfarenhet av att rekrytera systemutvecklare. Digitaliseringens framfart har lett till ett stort underskott av systemutvecklare på marknaden. Den största utmaningen för våra kunder är att hitta rätt kandidater vid den tidpunkt de behöver dem. Under de senaste åren så har vi anställt hundratals systemutvecklare till konsultföretag, produktbolag och IT-avdelningar.

Vi är ett rekryteringsföretag som kan rekrytering av utvecklare

Worko har kontinuerlig kontakt med systemutvecklare som jobbar på projektbasis och varje dag kartlägger vi när kandidaterna avslutar sina projekt. Tillgången till denna information är det som förenklar arbetet ju längre vi jobbar med varje kunduppdrag.

Duktiga systemutvecklare är extremt eftersökta och ofta trötta på att bli nedringda för projekt som är ointressanta för dem. De vill ha tekniska utmaningar och vara med på en häftig resa som är meningsfull och spännande för just dem. Genom att förmedla era fördelar som arbetsgivare; era projekt, vilka problem som ni dagligen löser når vi ut med ett anpassat budskap till systemutvecklare. Därför kan Worko rekrytera de vassaste utvecklarna.

I en arbetsmarknad som verkligen är arbetstagarens marknad blir det extra viktigt att jobba med proaktiv rekrytering. Att bygga ett kontinuerligt flöde av intresserade och kvalificerade kandidater underlättar rekrytering både idag och i framtiden och ger kunden en flexibilitet som inte traditionella rekryterare kan erbjuda.

Worko kommunicerar på rätt nivå med utvecklare och i varje kontakt tar vi reda på när ett jobbyte är aktuellt vilket gör att vi har stenkoll på vem som är tillgänglig och öppen för att byta arbetsgivare. Vår erfarenhet har gett oss kunskap om vad utvecklare vill veta och höra för att gå på en första intervju. Då det finns ett kunskapsgap mellan generalister och systemutvecklare agerar Worko bollplank så att båda sidorna förstår varandra. Vi ger systemutvecklare den bakgrund de vill ha kring tekniska utmaningarna och potentialen som ett projekt har och därigenom matchar vi rätt talang för kundens räkning.

 

2018 fattade West Code beslut om att växa

När det var dags sedan var dags för tillväxt så hade man engagerat traditionella rekryteringsföretag. Men kandidaterna var för få och hade inte den rätta kompetensnivån.

Läs mer här

På jakt efter unik kompetens?

Vi har tillgång till passiva kandidater. Våra rekryterare hjälper dig att hitta rätt förutsättningar och skapar ett större inflöde av intervjuklara kandidater kontinuerligt och över tid.