Referenser och kundcase

Ta del av case och resor som vi har gjort tillsammans med våra kunder, flera har pågått över flera år och kommer att pågå lika många år till. Vi jobbar anpassat mot varje kunds unika behov.

Bli kontaktadeller ring oss direkt08-59851400

“Worko har ett stort nätverk som vi har kunnat ta del av”

Läs om hur IT-konsultbolaget Bouvet arbetar tillsammans med Worko för att locka till sig de bästa kandidaterna med hjälp av proaktiv rekrytering.
– IT-kompetens är en arbetskraft som är attraktiv, så vi konkurrerar med många andra företag om samma kandidater. Worko har ett stort nätverk som vi har kunnat ta del av och de har jobbat väldigt systematiskt med att få tag på rätt kandidater, säger Anne Hasselgreen, regionledare för Bouvet i Bergen.

Läs mer här

Anne Hasselgreen, Bouvet

Vi hjälpte Betonmast att öka effekten i sin rekrytering som skapade en snabb tillväxt

Betonmast grundades i Norge och etablerade sig i Sverige 2014. Målen för tillväxt var ambitiösa och kraven på medarbetarna var höga, ta reda på mer om detta case.

Läs mer här

2018 fattade West Code beslut om att växa

När det var dags sedan var dags för tillväxt så hade man engagerat traditionella rekryteringsföretag. Men kandidaterna var för få och hade inte den rätta kompetensnivån.

Läs mer här

Under perioden 2015 fram till idag har marknaden varit stark för teknikkonsulter

Ramboll behövde stöd att säkra sin rekrytering kontinuerligt och över tid. Utmaningen att nå ut till rätt kandidater hanterades genom att bli mer strategiska i arbetet kring kompetensförsörjningen.

Läs mer här

När vi anlitar Worko är vi trygga med att vi anställer rätt kandidater

— Johan Sandström, VD Astadien

På jakt efter en rekryteringslösning som säkrar er kompetensförsörjning idag och imorgon?

Vi har tillgång till passiva kandidater. Våra rekryterare hjälper dig att skapa rätt förutsättningar som leder till ett större inflöde av intervjuklara kandidater kontinuerligt och över tid.