Projektledare bygg

Att nå ut till rätt typ av kandidater för en projektledarroll kan vara svårt. Rollen, arbetsuppgifterna  och ansvaret varierar stort från projekt till projekt. Att utvärdera en kandidats färdigheter och kompetens är extra svårnavigerat och kräver fingertoppskänsla.

Vi är ett rekryteringsföretag som förstår framgångsfaktorerna som krävs för att rekrytera Projektledare

Worko rekryterar projektledare till entreprenörer, beställare och konsultföretag – samma titel men olika arbetsuppgifter. Tillsammans med våra kunder bedömer vi kandidaten för projektledarrollen utifrån individens agerande under hela rekryteringsprocessen. Vi utvärderar redan från start om kandidaten håller deadline vad gäller att skicka CV och referenser och hur intervjun går. Vår erfarenhet visar att agerandet under rekryteringsprocessen ger en tydlig bild av hur ett bemötande med en kund handskas och vi ser det som en varningssignal om kandidaten vill lämna arbetsgivaren innan projektet är levererat.

Worko diskuterar med passiva arbetssökande om projekt som börjar ett par månader i framtiden och redogör tydligt vilka möjligheter som finns inom företaget för erfarenhetsutbyte. Det är viktigt att förstå kandidatens behov och önskemål. Finns möjligheten att kunna vara med från ax till limpa ses det till exempel som en stor fördel för många och måste förmedlas tydligt. Worko finns som stöd hela vägen, vi utvärderar kandidatens kompetens, informerar kandidaten om vad företaget kan erbjuda och slutligen kollar när kandidaten är tillgänglig för att byta uppdrag.

Vi hjälpte Betonmast att öka effekten i sin rekrytering som skapade en snabb tillväxt

Betonmast grundades i Norge och etablerade sig i Sverige 2014. Målen för tillväxt var ambitiösa och kraven på medarbetarna var höga, ta reda på mer om detta case.

Läs mer här

På jakt efter unik kompetens?

Vi har tillgång till passiva kandidater. Våra rekryterare hjälper dig att skapa rätt förutsättningar och för att snabbt skapa ett större inflöde av intervjuklara kandidater kontinuerligt och över tid.