Mattias Sjöstrand utsedd till VD

Mattias Sjöstrand tillträdde den 1 juli 2018 som VD för Worko. Under 2017 arbetade han tillsammans med bolagets ägare fram Workos nya varumärkesplattform. I mars 2018 anslöt Mattias på heltid för att praktiskt implementera plattformen i organisationen. Mattias kommer närmast från egen konsultverksamhet samt rollen som CMO hos ApoEx.

— Rekryteringen av Mattias är ett viktigt steg på Workos fortsatta tillväxtresa. Mattias kunskap om ledningsprocesser, kulturbyggande och marknadsföring kompletterar bolaget på ett utmärkt sätt, förklarar Pär Brandesten, en av Workos grundare och ägare.

— Worko är ett helt fantastiskt bolag. Den spännande förändringsresa vi nu gör får inte alla vara med om. Jag är därför väldigt glad över att formellt vara ombord. Under 2018 ligger fokus på interna processer och kvalitetsarbete. Därefter kommer vi åter att öka tillväxten, säger Mattias.

Worko grundades 2011 och ägs av Pär Brandesten, Sebastian Svensk, Lars Johansson och Linus Rannelid. 2017 omsatte bolaget 26,4 Mkr och uppvisade ett positivt resultat om 7,5 Mkr.

Vill du veta mer? Kontakta Mattias Sjöstrand på +46 72 902 99 92 eller mattias.sjostrand@worko.com.