Hitta din nästa medarbetare med hjälp av Worko

Söker ditt företag efter en ny medarbetare men är osäkra på i vilken ände ni ska börja? I denna enkla guide vägleder vi dig genom processen så att du din nästa rekrytering blir en fullträff. 

Worko är en specialiserad rekryteringspartner med en lång erfarenhet inom Tech/IT och Samhällsbyggnad. Vi har ett stort nätverk och ett kontinuerligt inflöde av kandidater. Med vår hjälp ser vi till att du rekryterar rätt kompetens.

Vi hjälper dig att hitta personal till din arbetsplats genom tre enkla tips för att komma igång.

Tre tips för att komma igång

  1. Gör en analys över era behov och er befintliga kompetens. En bra ände att börja i för att uppnå rätt rekrytering är att se över vilken kompetens som finns redan i dag bland era befintliga medarbetare på arbetsplatsen. Vilka egenskaper och kompetenser har ni mest nytta av i nuläget och behöver ha mer av, och vilka luckor finns att fylla?
  2. Utforma en kravprofil. För att kunna rekrytera rätt är det ett måste att ha en genomtänkt kravprofil som specificerar de egenskaper, erfarenheter och kvalifikationer som du vill se att din nästa medarbetare lever upp till. Har ditt företag inte tiden som krävs för att formulera en välskriven kravprofil? Då kan det vara en bra idé att ta hjälp av ett rekryteringsbolag.
  3. Kontakta kandidater. För att nå ut med att ditt företag söker medarbetare behöver du inte bara publicera annonsen, utan även se till att många av de bästa kandidaterna söker inte aktivt jobb.Med våra lösningar når du kandidater redan innan de börjar söka nytt jobb.

Ta kontakt med oss så hjälper vi dig att leta upp och kontakta kandidater som passar för rollen.