ikon_mikro

Har vi försökt att nå dig? Då finns kanske en spännande möjlighet här och nu!

Har du missat ett samtal från någon av våra rekryterare? Eller har vi försökt få kontakt med dig via mejl? Då kan det vara så att vi vill diskutera en spännande möjlighet hos någon av våra många uppdragsgivare. Ring gärna upp oss själv om du vet att det brukar vara svårt att nå dig – du hittar telefonnummer och mejladress till var och en av våra medarbetare under Kontakt. Varmt välkommen!

ikon_kite

Vill du bli kontaktad när nya intressanta uppdrag landar hos oss?

Är du intresserad av någon av våra uppdragsgivare? Se i så fall till att du finns sökbar i vårt nätverk. Gör så här:

  1. Uppdatera ditt CV och/eller din LinkedIn-profil
  2. Kontakta en av våra rekryterare. De har titeln advisors och återfinns under Kontakt.

Varmt välkommen!

Några av Workos många vänner

Worko har genom åren samarbetat med hundratals företag och andra organisationer. Resultatet är tusentals framgångsrika rekryteringar inom en mängd olika branscher. Här intill ser du några av Workos många vänner. Hör av dig om du önskar kontakt med en referens.

ikon_dataprotection

Worko och GDPR

Din integritet är viktig för oss. Vi utvecklar löpande våra processer i syfte att på bästa sätt följa GDPR och andra regelverk. I samband med en ansökan hanterar Worko personuppgifter som namn, e-postadress och telefonnummer samt de filer du väljer att lämna till oss, exempelvis CV och personligt brev. Vi avråder alla kandidater från att inkludera känsliga personuppgifter.

ikon_tyndlyftning

Om Worko

Worko placerar dig i möten med rätt personer när du vill rekrytera. Våra proaktiva samarbeten passar organisationer som ser strategiskt på sin kompetensförsörjning.

Worko skiljer sig från andra bolag i branschen på flera sätt. Det har sedan starten 2011 resulterat i tusentals rekryteringar, två gasellutmärkelser och pris för god arbetsplatskultur.