doughnut-chart_100px

Din tid är extremt värdefull. Worko stöttar där behoven är som störst.

Att identifiera och kontakta rätt kandidater är det absolut mest tidskrävande momentet i en rekrytering. Ett samarbete med Worko innebär att du går direkt in i intervjuer med de mest intressanta kandidaterna. Vår uppgift är med andra ord att stötta dig där det behövs som mest, inte att ta över sådana moment du gör bäst själv.

engineering

Alla branscher. Alla roller. Vi verkar helt enkelt där våra tjänster gör nytta.

Vi hjälper dig med rekrytering inom alla branscher och på alla nivåer. De kandidater vi identifierar har normalt redan tjänster som de trivs utmärkt med – de verkar på ”kandidatens marknad” och är sällan aktivt arbetssökande. Vår gemensamma utmaning är att övertyga kandidaten om att den fortsatta karriären finns hos dig.

Några av Workos många vänner

Worko har genom åren samarbetat med hundratals företag och andra organisationer. Resultatet är tusentals framgångsrika rekryteringar inom en mängd olika branscher. Här intill ser du några av Workos många vänner. Hör av dig om du önskar kontakt med en referens.

ikon-timeline

Vi jobbar på flera olika sätt. Vilket av dem passar dig bäst?

Ibland hjälper vi till med enstaka rekryteringar. Eller så stöttar vi löpande HR-avdelning och rekryterande chefer under en längre tid. Det finns stora fördelar med att arbeta proaktivt i sin rekrytering och många av våra samarbeten har nu pågått under flera år. Men det är dina specifika behov som avgör – vi skräddarsyr samarbetet så att vi kan komplettera dig på bästa sätt.

ikon-hjarta

Inga dolda agendor. Och du kan anställa alla det klickar med.

Hundratals företag har redan valt Worko för vår enkla och tydliga affärsmodell. En av fördelarna är att affärsmodellen garanterar vårt oberoende – du kan vara helt säker på att inte finns några dolda agendor. En annan fördel är att du kan rekrytera flera kandidater i en och samma process utan att det kostar dig extra. Vi berättar gärna mer om hur vi skiljer oss från andra bolag i branschen under ett möte.

Ett möte med Worko är väl investerad tid. Välj själv när det passar att vi kontaktar dig.