Entreprenadingenjör

Worko har rekryterat entreprenadingenjörer till några av nordens största samhällsbyggare. Att få kontakt med erfarna entreprenadingenjörer och projektingenjörer som är intresserade av att byta företag är utmanande, de flesta sitter i produktionen med projekt och uppdrag som avslutas i framtiden. Därför betraktar vi tillsammans med våra kunder rekryteringsbehovet inte bara för nästa stol som skall fyllas. Effekten av detta blir då att man bygger en pipe av kandidater och tar reda på när de mest kvalificerade kandidaterna finns tillgängliga.

Worko har kompetens för framgångsrik rekrytering av entreprenadingenjörer

Vår erfarenhet visar att det är viktigt att ta hänsyn till individens ledarskapspotential då entreprenadingenjörer är företagets framtida ledare. Dessa nyckelpersoner spelar ofta en avgörande roll för byggprojektets framgång och jobbar med många olika områden. Worko går på djupet för att förstå förväntningar och behov som varje kandidat har för att se om just denna person är profilen kunden söker. Genom att redogöra för nuvarande roll och framtida roll kan Worko differentiera rollen och förstå kandidaten och dess drömmar inför framtiden. Bara då kan kunden få en kandidat som byter jobb av rätt anledningar, inte enbart på grund av högre lön eller andra förmåner.

Worko levererar de vassaste kandidaterna som har förståelse för de utmaningar och möjligheter varje projekt har. Genom att ge kandidater en detaljerad genomgång om jobbets karaktär och utvecklingsmöjligheter levereras enbart de kandidater som är rätt. Det är viktigt att ta hänsyn till den potentiella entreprenadingenjörens mål och drömmar så att det matchar jobbet som ska tillsättas, annars uppstår risken med att kandidaten om rör sig vidare i förtid.

För att rekrytera kandidaterna och leverera maximalt värde till kundorganisationen tar Worko i samråd med kunden tid att förstå vad exakt tjänsten innebär. Detta arbete gör att vi kan attrahera kandidater åt kund innan de aktivt börjat söka efter jobb. Worko bygger och underhåller på så sätt en rekryteringspipe där varje kontakt är varumärkesbyggande och påminner kandidaten om att kundens företag utgör en intressant arbetsgivare.

Vi hjälpte Betonmast att öka effekten i sin rekrytering som skapade en snabb tillväxt

Betonmast grundades i Norge och etablerade sig i Sverige 2014. Målen för tillväxt var ambitiösa och kraven på medarbetarna var höga, ta reda på mer om detta case.

På jakt efter unik kompetens?

Vi har tillgång till passiva kandidater. Våra rekryterare hjälper dig att hitta rätt förutsättningar och skapar ett större inflöde av intervjuklara kandidater kontinuerligt och över tid.