Bygg-rekrytering i Malmö

Worko hjälper företag inom byggbranschen med rekrytering i Malmö. Vi är proffs på att identifiera de bästa kandidaterna och vi tar över ansvaret för den komplexa rekryteringsprocessen. Denna ersätts med vår egna beprövade process som under åren visat stor framgång. Du, precis som vi, är säkert väl medveten om att varje rekrytering är viktig för ditt företag. Fel beslut kan bli kostsamma. Genom att anställa Worko slipper du all stress och press som kommer med bygg-rekrytering. 

Så rekryterar du inom byggbranschen i Malmö

En rekryteringsprocess kan vara komplex och att hitta rätt kompetens är inte alltid helt enkelt. Dessutom är byggbranschen utmanande att rekrytera inom då företagen som tävlar om den bästa kompetensen är många. Samtidigt är kandidaterna kräsna och letar efter de mest intressanta projekten. För att du ska kunna utmana andra byggföretag i Malmö, och övriga Sverige, krävs innovativa lösningar som gör just din organisation eftertraktad. Här är en genomarbetad rekryteringsprocess mycket viktig. Worko hjälper dig hitta de bästa lösningarna för ditt företag. 

Processen börjar såklart alltid med att vi lär känna dig och din verksamhet för att få förståelse för vad det är du söker och vilken eller vilka tjänster som ska komma att tillsättas framöver. Därefter ger vi oss ut på jakt efter de bäst lämpade kandidaterna.  

Vi har kunskaper kring hur marknaden ser ut på olika platser i landet. Därför vet vi också hur  vi ska hjälpa dig som rekryterar inom byggbranschen i Malmö hitta ditt företags nya stjärnor. 

Ett stort nätverk av kandidater är A och O 

Vi hjälper dig anställa allt från projektchefer till arbetsledare och byggnadsingenjörer. Tack vare vår erfarenhet och kompetens inom branschen har vi kunnat skapa ett stort nätverk med kontakter som leder oss till dina potentiella kandidater. 

I Malmö, och resten av Sverige, har antalet nybyggnationer inom både fastigheter och infrastruktur ökat de senaste åren. Efterfrågan på duktiga medarbetare inom byggbranschen är stor. Därför är det extra viktigt att anställa ett rekryteringsföretag som kan hjälpa dig nå ut till de mest eftertraktade kandidaterna. I tuffa och hektiska tider är det dessutom viktigare än någonsin med tid att lägga på andra projekt inom företaget. Fokusera på det du gör bäst, och låt oss sköta det vi gör bäst – rekrytering. 

Vi arbetar dessutom proaktivt så att du har ett urval av kandidater att ta till när behovet av ny kompetens till företaget är som störst. Inom byggbranschen har en stor del av kompetensen redan jobb och är passivt sökande. För att hitta och rekrytera de bästa kandidaterna måste du därför rekrytera kontinuerligt – något som kräver både tid och kompetens. Ta hjälp av Worko för att lyckas med din rekrytering. 

Börja ett samarbete med Worko redan idag 

Nu är det dags att komma igång med din bygg-rekrytering i Malmö. Börja attrahera passiva kandidater, ligg steget före och säkerställ att just dina favoriter stannar kvar i urvalsprocessen. Låter det utmanande? Oroa dig inte, vi hjälper dig. 

Ta hjälp av Worko för att komma i kontakt med kandidaterna som har möjlighet att ta ditt företag till nya höjder. Varför inte boka ett möte med oss redan idag? Ringa oss på +46 8 598 514 00 eller skicka iväg ett mail. Hoppas vi ses!