Bygg-rekrytering i Göteborg

Worko hjälper dig som vill rekrytera ny kompetens inom byggbranschen i Göteborg. Vi vet att bygg-rekrytering kan vara tufft. Framförallt i en större stad som Göteborg där konkurrensen om de bästa kandidaterna är stor. I Göteborg finns det för den som söker tjänster och spännande projekt en mängd alternativ att välja mellan. Därför behöver du veta hur du ska locka de bästa kandidaterna till företaget. Låt Worko hjälpa dig hitta och rekrytera kandidater som kan ta ditt företag till nya höjder. 

Därför behöver du hjälp av ett rekryteringsföretag

Vi hjälper dig rekrytera allt från projektchefer till arbetsledare och byggnadsingenjörer. Vi har stor erfarenhet och kompetens inom byggbranschen och har byggt upp ett stort nätverk av kompetenta kandidater i och omkring Göteborg. Därför vet vi också exakt hur vi ska gå tillväga för att hitta den bästa kompetensen till ditt företag. 

Det är viktigt att komma ihåg att det genomförts en hel del byggnationer de senaste åren i Göteborg, både vad gäller fastigheter och infrastruktur, och fler kommer det att bli. Därför har också efterfrågan på duktiga arbetare inom byggbranschen efterfrågats. För att du ska kunna tävla mot andra företag inom branschen måste du hitta innovativa lösningar som gör just ditt företag eftertraktat. Här är en genomarbetat rekryteringsprocess av allra största vikt. När du samarbetar med Worko får du också ta del av vår effektiva rekryteringsprocess, som tagit alla våra kunder till framgång. 

Så ska du rekrytera inom byggbranschen i Göteborg 

I takt med att fler fastigheter byggs efterfrågas också ny duktig kompetens inom byggbranschen. Det krävs kreativa och analytiska lösningar inom fastighetsutveckling, men också rekryteringsföretag som kan hjälpa till med arbetet. Oavsett vilka tjänster du söker eller hur många, kan Worko hjälpa dig på din väg mot att hitta och rekrytera ditt företags nya stjärnor.                  

Dessutom kommer vi se till så att du har tillgång till lämplig kompetens precis när du behöver den som mest. Detta genom att arbeta proaktivt och se till att du kontinuerligt rekryterar nya medarbetare. Det är svårt att hitta rätt kandidater vid önskat tillfälle – utan förberedelser kan rekryteringen ta lång tid. Istället måste du bygga upp en kandidatbank att ta från när ett behov uppstår. Det kan vi hjälpa dig med. Vi gör det enkelt att rekrytera inom byggbranschen i Göteborg. 

Inled ett samarbete med Worko redan idag

Svårigheterna med att rekrytera inom byggbranschen, i Göteborg och resten av landet, gör att man inte längre kan gallra och göra urval från en stor mängd potentiella kandidater. Då gäller det istället att försöka attrahera passiva kandidater, att hela tiden ligga steget före och att säkerställa att just dina favoriter stannar kvar i urvalsprocessen. 

Vill du hitta de perfekta kandidaterna och lyckas med din bygg-rekrytering i Göteborg? Låt Worko hjälpa dig med din rekrytering, så att du och dina kollegor kan fokusera på andra viktiga projekt inom företaget. Varför inte boka ett möte redan idag? Kontaka oss kan du bland annat göra genom att ringa +46 8 598 514 00 eller skicka iväg ett mail. 

Vi jobbar rollanpassat med varje uppdrag

I över 10 år har vi byggt vårt nätverk och vår kandidatdatabas.